8 Jela koja je bolje izbegavati ukoliko imaš bradu

Sačuvajte vašu grivu od nereda.

Razlozi za gajenje brade su brojni: JER JE PRIRODNO, da licu bude toplije zimi, jer izgleda lepo i muževno, da bi se svideo slatkoj hipsterki u craft beer baru i tako dalje. Ali šta je sa komplikacijama koje dolaze sa bujnom bradom? Neke stvari je gotovo nemogu?e jesti bez totalnog haosa. Kao npr:

1. PRAÅ KASTE KROFNE

Inače, očekujte da pronađete šećer svuda, a posebno u brkovima.

2. KRILCA

Da li u sosu ili sa sirom, krilca će duboko umazati vašu bradu i počastiti vas osećajem ulepljenosti.

3. KUVANI KUKURUZ

Ovo je teÅ¡ko i bez brade – zrna, ljuspice i so lepe se na bradu, obraze, prste… Dodati joÅ¡ dlake lica u miks je čisto ludilo.

4. BURGERI

Rastopljeni sir, kečap, senf, kiseli krastavčići su samo neki od stvari koji bi izgledali ružno u vašoj bradi. Ovo važi i za sve ostale sendviče i slične stvari natopljene prilozima kao što je majonez. Sve to curi ide na štetu vaše grive.

5. REBARCA

Pogledati pod “KRILCA”. Ista stvar drugo pakovanje, mnogo sosa.

6. SLADOLED

Osim ukoliko ste neki super čovek koji može pokoriti kornet pre nego što sladoled počne da se topi i može to da uradi da ni jedna kap ne pređe preko usne, osećaćete se lepljivo i prljavo kad dođete do kraja.

7.NUDLE

Špageti, Tajlandska hrana, gulaši , paprikaši sve će visiti, uplesti se, ulepiti u svu tu bradu. Izbegavati po svaku cenu.

8. GIROS

Mislite da možete zaroniti i da vaša brada i brkovi iz toga izađu netaknuti Razmislite ponovo. Čak je moguće da završite grizući dlake u procesu.

Sve ovo je malo odricanje za ono što nam pruža brada, ali odricanje samo u javnosti, u mraku svog stana ili pak u odabranom društvu se to lako nadoknadi, a onda – KNOCK YOURSELF OUT!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.